2019

November: Op 9 en 10 november 2019 verzorgden we een Herfstconcert Nostalgie Potpourrivan Arcadelt tot Verminnen, met een programma vol lichte muziek, in de sfeervolle kapel van het Sint-Fransiscusinstituut. Op elke uitvoering mochten we één van de componisten verwelkomen waarvan we werken brachten:
Johan Verminnen (Vierhoog in de wolken) en Johan Naessens (Afvalslavenkoor).


2018

Januari: Op 27 en 28 januari 2018 gaf Pojedu samen met het Academiekoor August De Boeck uit Asse, het Philharmonisch koor uit Antwerpen en de Koninklijke Harmonie Concordia uit Maaseik het concert Magnificat. Samen brachten we 3 mooie werken van de Waalse componist André Waignein, onder andere het prachtige Magnificat, geschreven voor harmonie en koor.

2017

November: Op zaterdag 25 november 2017 verzorgde Pojedu het najaarsconcert Parels Van Hier. We brachten een gevarieerd programma met werken van componisten van eigen bodem, zoals André Waignein, Vic Nees en August De Boeck.

Maart: Op zondag 26 maart verzorgde Pojedu samen met Bart Jacobs, een jonge, zeer talentvolle organist van de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal te Brussel, een lenteconcert in de Sint-Machariuskerk te Laarne. Dit concert werd georganiseerd door het plaatselijke orgelcomité. Pojedu bracht enkele liederen van Vlaamse componisten. Bart Jacobs speelde enkele solostukken op orgel en begeleidde het koor bij enkele liederen.

2016

November: Op zaterdag 12 en 19 november bracht Pojedu samen met het Academiekoor August De Boeck uit Asse een jubileumconcert. Pojedu vierde het 30-jarig jubileum van de dirigent, Johan Van der Beken. Al 30 jaar lang leidt hij met veel enthousiasme en passie ons koor. We brachten werken van 3 grote namen: Mis in As van Schubert, Nänie van J. Brahms en de Koorfantasie van Beethoven.


2015

November: Zondagvoormiddag 15 november 2015 verzorgden we een aperitiefconcert met een programma met ‘Een ernstig begin’, een ‘Happy’ deel en koormuziek uit het ‘Keltisch – Angelsaksisch’ repertoire. We eindigden het concert samen met de kinderen uit de samenzangklassen van academie De Kunstbrug. Pianobegeleiding: Steven Hellemans. Sopraansolo’s: Linde Gettemans. 
Na het concert genoot iedereen van een lekker aperitiefje.

April: Pojedu verzorgde op 25 april een concert t.v.v. vzw Embracing Life. We brachten samen met het Gents wereldkoor Karibu een benefietconcert met Afrikaanse tonen ter ondersteuning van een educatief project in Togo.


2014

November: Op 8, 15 en 29 november 2014 bracht Pojedu, samen met het Academiekoor August De Boeck uit Asse en het gemengd koor Fa.Si.nant uit Drongen-Baarle, een combinatie van muziek en woord: het REQUIEM van W.A. Mozart verweven met het verhaal NOOIT MEER KEIZER geschreven door Marc De Corte.


Maart: Pojedu reisde van 6 tot 9 maart naar Melle (Frankrijk, regio Poitou-Charentes). Vrijdagavond gaven we een concert in de gemeentelijke concertzaal; zaterdag kregen we een rondleiding in de sfeervolle gemeente. Beeld van het concert in Melle Frankrijk.